Bestil et innovationstjek

Fra frugtavler
til iværksætter

Hvad er et innovationstjekLæs nogle af vores succeshistorierStil os et spørgsmål

NYHEDER

07. maj 2017

Teknologi-indsprøjtning til 4.115 virksomheder på 10 år

Når små og mellemstore virksomheder har brug for teknologisk inspiration og en konkret fagekspert, er InnovationsAgenterne en af deres mest benyttede samarbejdspartnere. Søndag 7. maj fylder det offentligt støttede korps af 40 agenter 10 år og kan fejre sin status som en vigtig og veletableret del af det offentlige erhvervsfremmesystem.

26. januar 2017

Intelligent sporingsteknologi på vej

Midtjyske Trusted, der gør sig i GPS-tracking og monitorering, foretager et teknologisk generationsskifte, der vil gøre deres tracking-teknologi endnu mere præcis og finmasket.

25. januar 2017

InnovationsAgent-ordningen hjælper med at skabe opsving i Trinidad & Tobago

Efter mange års op- og nedgang i oliepriserne står Trinidad & Tobago nu i stilstand, da oliepriserne, siden den sidste nedgang, ikke ser ud til at stige som sædvanligt. Implementering af en InnovationsAgent-ordning og herunder træning og uddannelse af deres egne InnovationsAgenter er en del af løsningen.

19. januar 2017

Mangler du funding til dit næste udviklingsprojekt?

Har du store ambitioner for din virksomhed, men mangler finansiering? Så kom og hør om din virksomheds muligheder for innovationsudvikling og funding.

22. september 2016

Mulighederne i InnoBooster

Kom og hør mere om retningslinjerne for InnoBooster-ordningen, så du kan finde ud af, om det er en mulighed, du bør forfølge. Du får forslag til, hvordan du præsenterer din virksomhed og ideen ud fra de kriterier, InnovationsFonden lægger vægt på i deres bedømmelse.

02. juni 2016

Skab vækst i din virksomhed med en ATV-mentor

Har din virksomhed potentiale og ambitioner om at vækste? Så har I nu en unik chance: Få sparring fra nogle af Danmarks mest erfarne erhvervsledere gennem ATV’s mentorprogram.

12. maj 2016

Få tilknyttet en DTU-forsker til udvikling af din virksomhed.

Smart Innovation er et effektivt værktøj til vækst og styrker danske virksomheders position på interna­tionale markeder.

05. februar 2016

Teknologi-indsprøjtning til 1.400 danske virksomheder

InnovationsAgenterne forsætter tre år mere. Det kommer 1.400 danske virksomheder til gode, når de over de kommende tre år får vejledning om ny teknologi af vores dygtige InnovationsAgenter – et korps af 35 erfarne virksomhedsrådgivere fra Danmarks otte GTS’er (Godkendte Teknologiske Serviceinstitutter).

04. februar 2016

Øget Samarbejde imellem InnovationsAgenterne og Enterprise Europe Network

InnovationsAgenterne og Enterprise Europe Network øger samarbejdet efter et møde den 3. februar. Formålet er at styrke samarbejdet mellem de to programmer, så små og mellemstore virksomheder kan få større gavn af begge.

18. januar 2016

909 millioner kroner skal styrke innovation i danske virksomheder

Styrelsen for Forskning og Innovation støtter 94 aktiviteter hos GTS'erne, som skal styrke danske virksomheders innovation gennem adgang til højtspecialiserede teknologiske ydelser, ekspertviden og testfaciliteter. InnovationsAgenterne er en af aktiviteterne.

04. november 2015

InnovationsAgenterne samarbejder med Copenhagen EU Office

InnovationsAgenterne arbejder tæt sammen med Copenhagen EU Offices i forhold til at udvikle deres virksomhedsservice, CopenVirk, og vi deltager som indlægsholder på et af deres arrangementer.

29. oktober 2015

600 milliarder kr. - vil du have en andel?

Væksthus Hovedstadsregionen inviterer til Horizon 2020-arrangement om mulighederne for EU-støtte til innovationsprojekter. Det foregår den 12. november, og du kan både høre og møde InnovationsAgenterne.

14. oktober 2015

Innovationsnetværkene Censec og Inno-pro inviterer til konference

Den 28. oktober kan du deltage i konferencen: International Cooperation on Homeland Security Capabilities. Homeland Security Conference 2015 er den største begivenhed i Danmark af sin slags, hvor du kan lære om vores lands mest afgørende sikkerhedsspørgsmål.

02. oktober 2015

InnovationsAgenterne inviterer til workshop om Horizon 2020

Vil du og din virksomhed udvikle skelsættende teknologier og løsninger på samfundsudfordringer sammen med internationale partnere? Så er EUs Horizon 2020 et program for dig. Kom og hør mere, når InnovationsAgenterne inviterer til workshop om ”Industrial Leadership” og SMV-Instrument-programmerne.

22. september 2015

InnovationsAgenterne klædt på til at vejlede SMV'er i IPR

Et samarbejde mellem Patent- og Varemærkestyrelsen og InnovationsAgenterne skaber en metode, der gør InnovationsAgenterne i stand til at kan vejlede SMV'er uden IP-erfaring.

22. maj 2015

InnovationsAgent-ordningen har fået en god evaluering

Ny evaluering af InnovationsAgenterne i perioden 2010-2014 er udkommet. Den konkluderer, at ordningen har været succesfuld og har motiveret flere tusinde virksomheder til udvikle videre, efter de har fået vejledning af InnovationsAgenterne.

22. maj 2015

Få et Lyn-Innovationstjek på Folkemødet

Fra fredag til søndag kan du møde InnovationsAgenterne, som giver dig, din idé eller din virksomhed et Lyn-Innovationstjek. Kom og bliv inspireret til at se, hvilke potentielle forretningsmuligheder, der ligger foran dig.

04. maj 2015

13 mio. € afsat til Eurostars-samarbejder i Holland

Er du interesseret i at etablere et dansk-hollandsk Eurostars-projekt? Holland booster lige nu deres Eurostars-deltagelse ved at afsætte 13 mio. € til formålet. Til en start inviterer de interesserede til et stort B2B-matchmaking-møde i Amsterdam Arena den 3. juni.

13. januar 2015

Mød de ingeniørstuderende til en snak om praktik- og projektsamarbejde

Kom til praktik- og projektdag d. 22. april 2015 på Det Tekniske Fakultet, SDU. Her kan du møde de ingeniørstuderende, præsentere din virksomhed og aftale nærmere om, hvordan I kan samarbejde gennem et projekt eller et praktikophold.

07. januar 2015

Informationsmøde og networking: Eurostars & InnoBooster

Den 28. januar informerer Innovationsfonden og DHI om støttemuligheder til innovation. Der er fokus på Eurostars og InnoBooster, men også mulighederne gennem InnovationsAgenterne.

06. januar 2015

InnovationsAgenterne hjælper virksomheder til innovation og bedre udnyttelse af ressourcer

Når teknologi skaber værdi: InnovationsAgenterne hjælper små og mellemstore virksomheder med at udleve deres teknologiske potentiale. Mød én af agenterne her, som fortæller om udfordringer og potentialer ved ordningen.

17. december 2014

Intranet‐trimmer på vækstkurs

Tremands virksomheden Wintra har succes med at analysere og trimme intranet hos nogle af Skandinaviens største virksomheder. InnovationsAgenterne og IT-universitetet har hjulpet Wintra med at håndtere tekniske udfordringer og en forretning i vækst.

05. december 2014

Gårdmejeri opnår vækst på 50 procent

Nu kan fire oste fra Sønderhaven Gårdmejeri købes i landets næststørste discountkæde fakta. Førhen kunne mejeriets oste, der har modtaget en lang række priser, kun fås i specialbutikker. Ekstern viden og rådgivning banede vejen for aftalen, der er et stort skridt fremad for det lille Brønderslev-mejeri.

20. november 2014

Digitalisering med omtanke

Det aarhusianske rejsebureau Check Point Travel levede oprindeligt af ”håndlavede rejser” til målgruppen 45+. Nu er håndarbejdet suppleret med et pakke-koncept, der fastholder rejsernes høje kvalitet, samtidig med at prisen er skarp. Desuden er nettet nu i højere grad inddraget som salgskanal – alt sammen med en håndsrækning fra InnovationsAgenterne.

05. november 2014

Små bolde - store planer

Handi Life Sport er internationalt førende producent af bolde til handicap- og ældreidræt. Efter mange års tornerosesøvn er det tid til et gearskifte. InnovationsAgenterne hjælper virksomheden på vej mod en ambitiøs vækststrategi.

04. november 2014

Vil du være en Eurostar?

InnovationsAgenterne inviterer interesserede små og mellemstore virksomheder til Eurostars-workshop med fokus på, hvordan man bliver en Eurostar. Her vil en række spændende indlægsholdere inspirere dig til at komme i gang, du hører erfaringer fra andre virksomheder og meget mere. Det foregår den 27. november, kl. 10.00-15.00 hos FORCE Technology, Forskerparken 10, 5230 Odense. Det er gratis at deltage.

19. oktober 2014

as:scan udnytter vækst-boom til specialisering og eksport

Maskinfabrikken as:scan har de seneste tre år haft forrygende fremgang i omsætningen. Nu gælder det fokusering på kerneprodukterne, markedsføring og eksport. InnovationsAgenterne hjælper virksomheden på vej med en ny markedsføringsstrategi.

10. oktober 2014

Zitelab spiller det internationale spil

Zitelab er en lille spiller på det internationale marked for medicinsk teknologi. De har primært fokuseret på udvikling til forskningsenheder og forskningsprojekter, men vil fremadrettet sælge deres teknologier mere kommercielt. Ny boldbane – nye regler. Derfor havde Zitelab behov for viden omkring for eksempel certificerings- og dokumentationskrav i forskellige lande. InnovationsAgenterne hjalp dem på rette vej.

29. september 2014

Skagen Bryghus brygger på succes og øget produktion

Succes er farlig. Når kunderne står i kø og øllet slipper op, kan et lille bryghus få problemer. Og det var lige præcis den situation, som Skagen Bryghus stod i. InnovationsAgenterne hjalp Skagen Bryghus tilbage på rette vej. De har i dag øget både produktionskapacitet og medarbejderstab.

18. september 2014

AVN Teknik får styr på de interne processer

Når virksomhederne i jern- og metalindustrierne efterspørger stadig mere komplekse løsninger, giver det leverandøren nye udfordringer. InnovationsAgenterne har hjulpet AVN Teknik til at håndtere og optimere de nye processer og arbejdsmetoder.

01. juli 2014

Efterlysning: private rådgivere

Kære private rådgiver! Der er virksomheder i Danmark med udfordringer, de ikke selv kan løse. De har brug for din ekspertise og viden – de ved bare ikke, hvordan de finder dig.

30. juni 2014

Temadag om fødevarekontaktmaterialer

Har du kontakt til fødevarekontaktmaterialer i dit daglige arbejde? Og er du i tvivl om lovgivningen på området? Så kom til temadag og bliv klogere på emnet, hvor specialister vil give indblik i reglerne for fødevarekontaktmaterialer.

10. juni 2014

InnovationsAgent skabte vejen til mersalg og vækst

At drive forretning og skabe succes er ikke nogen nem sag. Det kan elektrikervirksomheden Lund & Erichsen skrive under på. Et Innovationstjek var for virksomheden startskuddet til en omvæltning, og virksomheden står nu til at booste deres årsregnskab.

23. maj 2014

Test din virksomhed og vind flotte præmier

En lang række aktører har igangsat et større projekt for at afdække, hvor modne danske virksomheder er til at gennemføre produktudvikling. Test din virksomheds evne til produktudvikling og vind flotte præmier.

21. maj 2014

Har din virksomhed en bæredygtig idé, teknologi eller produkt?

LAUNCH Nordic søger i øjeblikket bæredygtige ideer, teknologier og innovationer inden for materialer, tekstiler og mode med fokus på minimal miljøbelastning og social lighed.

06. maj 2014

Vil du også være en Eurostar?

Mød op og find ud af, om Eurostars-programmet er noget for dig. InnovationsAgenterne inviterer interesserede små og mellemstore virksomheder til Eurostars-workshop med fokus på, hvordan du bliver en Eurostar, du kan høre om andres erfaringer og meget mere.

07. april 2014

Engbakken får hjælp til digitalisering

Der var digitalisering og udvikling på dagsordenen, da Engbakken modtog et Innovationstjek. Virksomheden er siden kommet i gang med begge dele og har bl.a. udviklet en mobil app, som skal gøre dagligdagen nemmere for virksomhedens medarbejdere.

03. april 2014

Få del i successen med en Videnkupon i 2014

Positiv effekt på bundlinjen, øget produktinnovation og nye samarbejder med videninstitutioner er kun nogle af de resultater, din virksomhed kan opnå ved at søge en videnkupon. Skal din virksomhed have del i successen i 2014?

28. marts 2014

Vær med til at skabe vækst med DPU

Dansk Produktions Univers A/S sætter fokus på at skabe vækst. Det sker i to EU-støttede projekter omkring talentudvikling samt automatisering og digitalisering, hvor alle danske små og mellemstore produktionsvirksomheder kan være med.

27. marts 2014

brüel international udvikler miljørigtig løsning til optimeret genanvendelse

Hjørring-virksomheden brüel international er ikke bleg for at tage alternative midler i brug og hente viden ind udefra i forsøget på at skabe bedre og mere miljørigtige løsninger. De kontaktede derfor InnovationsAgenterne og kom videre med udviklingen af en klimavenlig løsning til at fjerne etiketter på genbrugsemballage.

26. marts 2014

Få hjælp til styrket innovation, ny viden og vækst

Fagpilotordningen sætter fokus på at styrke innovationen i små og mellemstore virksomheder. De tilbyder derfor tilskud til at ansætte en Fagpilot - en erhvervsfagligt uddannet – som kan hjælpe dig og din virksomhed gennem et konkret innovativt projekt.

13. marts 2014

Få del i 11 millioner kroner til SMV-projekter

Er du del af en SMV, som er innovationsparat? Og har du behov for produktmodning, eller mangler du viden for at have et markedsklart produkt? Kan du svare ja til ovenstående spørgsmål, så er der hjælp at hente. BIO-VALUE SPIR afsætter 11 millioner kr. til SMV-projekter, som du kan få del i.

25. november 2013

InnovationsAgenterne samarbejder med Videnmetro.dk

Videnmetro.dk opdager mange nye muligheder for innovation, når deres chefkonsulenter er ude hos virksomheder i hele Region Sjælland. Derfor er det oplagt, at erhvervsfremmeprojektet nu arbejder tættere sammen med InnovationsAgenterne om at udvikle virksomhederne.

14. november 2013

Virksomheder investerer i Danmarks fremtid

Virksomheder forventer mere forskning, udvikling og innovation i 2013 – en prognose, som ifølge uddannelsesministeren skal være med til at sikre Danmarks fremtid.

03. oktober 2013

SMV’er har nu mulighed for at få del i ca. 600 milliarder kroner til udvikling

Er din virksomhed under kategorien små- og mellemstore virksomheder, og går I med et innovationsprojekt i tankerne. Så kan I se frem til, at det nu bliver meget enklere og hurtigere at søge tilskud hertil ved hjælp af Horizon 2020.

14. august 2013

New Zealand kopierer InnovationsAgent-koncept

Danmark oplever stor udenlandsk interesse for dansk innovationsfremmeordning. Så stor, at newzealænderne ønsker at kopiere konceptet.

31. maj 2013

65 millionprojekter skal skabe innovation og beskæftigelse

Rådet for Teknologi og Innovation, RTI, investerer mere end 850 millioner kroner over de næste år. Pengene bliver anvendt i de nye treårige resultatkontrakter med de ni godkendte teknologiske serviceinstitutter, GTS-institutter.

13. maj 2013

Vind 200.000 kroner for din innovation

Alle danske virksomheder kan deltage i konkurrencen om 200.000 kroner for bedste innovative produkt, proces eller service.

18. april 2013

Ingeniørforeningen: "Vi får for lidt ud af vores innovation"

Vi er rigtig dygtige til at skabe viden, men knap så dygtige til at omsætte denne viden til produkter, virksomheder og arbejdspladser. Ifølge Ingeniørforeningen er InnovationsAgenterne en vigtig ordning, der netop bygger bro mellem virksomheder og videnmiljøer og sikrer, at vi øger vores eksport af højteknologiske produkter.

11. april 2013

Markedsmodningsfonden klar til ansøgninger fra SMV'er

Det er netop annonceret, at Markedsmodningsfonden nu er åben for ansøgninger fra SMV'er, der ønsker at få deres nye produkter/løsninger hurtigere på markedet.

10. april 2013

Sådan skaber du balance mellem drift og innovation

Der er entydig sammenhæng mellem virksomheders konkurrenceevne og kontakt til videnmiljøer.

26. marts 2013

InnovationsAgenter fortsætter i yderligere tre år

I yderligere tre år skal InnovationsAgenterne undersøge små og mellemstore virksomheders udviklingspotentiale.

11. marts 2013

IDA foreslår en tre-dobling af InnovationsAgenterne

Ingeniørforeningen IDA er begejstrede for InnovationsAgenterne og foreslår en tre-dobling i antallet af innovationsagenter.

13. februar 2013

Nye muligheder i Videnpilotordningen

Din virksomheds muligheder for at få en Videnpilot er forbedrede. Fra og med 2013 er der er åbnet for de nye muligheder.

21. januar 2013

Sæt lyd og billede på et Innovationstjek

Kom ind under huden på et Innovationstjek. Hør og se, hvad en række danske virksomheder har fået ud af et gratis Innovationstjek.

14. januar 2013

Gode idéer skaber jobs

Debat: Hvordan fastholder vi produktion i Danmark og skaber nye jobs, så vi sikrer velfærden og væksten? Det har InnovationsAgenterne et bud på. Det handler ikke kun om milliardsatsninger i forskning, men også om at få viden i arbejde her og nu.

09. januar 2013

Innovationstjek sikrer vækst i online salg

Dencon Center A/S har fået øjnene op for synergien mellem online salg og traditionelt butikssalg. Et Innovationstjek kickstartede en proces, som på bare to år har ført til en kraftig omsætningsfremgang via en ny, specialudviklet webshopløsning og etableringen af en ny fysisk butik med showroom.

18. december 2012

Innovationsordning skaber indgang til værdifulde netværk

Et Innovationstjek gennem den landsdækkende InnovationsAgent-ordning var en øjenåbner for Abtek International i Tønder.

11. december 2012

GTS er der for de små og mellemstore virksomheder

16.000 SMV-kunder samarbejder hvert år med et eller flere GTS-institutter. Dermed udgør de ni ud af ti virksomhedskunder. For SMV’erne er det afgørende at have en partner med indsigt i deres tilgang til innovation.

22. oktober 2012

Fra avler til saftproducent ved hjælp af Innovationstjek

Søebergs Frugtplantage har på bare ét år etableret egen produktion af aroniasaft. Et Innovationstjek kickstartede processen, og i dag har virksomheden mere end travlt med at følge med efterspørgslen på saften fra de sundhedsgavnlige bær.

02. oktober 2012

Dansk innovation og forskning blandt verdens bedste

En international evaluering af regeringens innovationsstrategi har mange roser til det danske innovations- og forskningssystem. Men der er også plads til forbedringer.

23. august 2012

88 mio kroner til flere Videnpiloter

Nu får din virksomhed endnu bedre muligheder for at ansætte en højtuddannet med løntilskud. Den populære Videnpilot-ordning får over de næste to år et markant løft på 88 millioner kroner.

16. august 2012

Det danske innovationssystem vinder pris

Danmark hædres med en international pris for et effektivt innovationssystem.

19. juli 2012

Aarhus-arkitekt udstiller feriehus til OL

Fra Innovationsnetværk til Innovationstjek til OL i London. Se hvordan det danske innovationssystem har bragt en århusiansk arkitekt hele vejen til OL 2012.

13. juli 2012

Innovationen blomstrer, hvor kragerne vender

Innovation er ikke en videnskab, men en nødvendighed. Også selvom man er en lille produktionsvirksomhed, beliggende langt ude på landet i Vestjylland.

03. juli 2012

Innovationsordning baner vej for soldrevet drikkevand

AquaDania a/s står over for et internationalt gennembrud med virksomhedens unikke løsning med soldrevet drikkevand. Projektet fik luft under vingerne med et Innovationstjek, som blandt andet har resulteret i økonomisk støtte til at realisere planerne.

21. juni 2012

Lukkethed begrænser SMV'ers innovationsevne

Pressemeddelelse: Hos en række danske SMV’er hersker en udbredt skepsis over for ekstern viden. Den indstilling er ifølge en ekspert med til at reducere virksomhedernes potentiale for succesfuld innovation og udvikling.

07. juni 2012

2Krogh griber fremtiden

”Jeg ville ønske, at vi havde fået Innovationstjekket for 15 år siden.” Sådan fortæller Klaus Krogh, ejer af 2Krogh - en grafisk designvirksomhed. I foråret 2012 fik 2Krogh et Innovationstjek.

23. maj 2012

Gratis innovationstjek er en succes

Berlingske Business: Fire ud af fem virksomheder, der siden december 2011 har fået et Innovationstjek, anbefaler andre virksomheder at tage imod tilbuddet.

23. maj 2012

SMV’erne blåstempler innovationshjælp

Pressemeddelelse: 83 procent af de virksomheder, som fra december 2011 til og med februar i år har fået foretaget et såkaldt Innovationstjek, vil anbefale det vil andre.

14. maj 2012

Fra leverandør til samarbejdspartner

Bagh & Co har haft besøg af InnovationsAgenterne. Direktør John Bagh fortæller her om deres Innovationstjek.

02. maj 2012

Videnkuponer skaber innovation og vækst i små virksomheder

Med en videnkupon kan din virksomhed få vurderet og realiseret jeres udviklingsidé med hjælp fra eksperter inden for jeres fagområde.

26. april 2012

Stor interesse for innovation efter krisen

Pressemeddelelse: Et stigende antal små og mellemstore virksomheder har i slipstrømmen på den økonomiske krise fået øjnene op for værdien af teknologisk innovation.

25. april 2012

Selv kreative har brug for innovation

Den grafiske designvirksomhed 2Krogh har fået et Innovationstjek. Direktør Klaus Krogh oplevede det som en befrielse at få ”lov” til at tænke ud af boksen.

19. april 2012

900 millioner kroner til bedre innovation

Hvis du havde 900 millioner til at skabe bedre innovation i Danmark, hvordan ville du så bruge dem?

08. marts 2012

Danmarks første innovationsstrategi i støbeskeen

Kortere vej fra offentlige investeringer i forskning, udvikling, innovation og uddannelse til vækst og job i erhvervslivet. Sådan lyder målsætningen for Danmarks første innovationsstrategi.

23. februar 2012

Vil du med til gratis gå-hjem-møde for innovative SMV’ere?

Er din virksomhed en innovativ SMV? Vil I styrke jeres internationale udsyn? Har I brug for finansiel støtte til at realisere jeres udviklingsprojekter?

15. februar 2012

Villumsign udvikler it-system og opnår nyt forretningsområde

Et Innovationstjek sætter Villumsign i stand til at færdigudvikle eget it-system, der integrerer alle deres systemer i ét. De ønsker nu at udvide deres forretningsområde ved at etablere systemet som et it-koncept til hele branchen.

02. februar 2012

InnovationsAgenterne kickstarter innovationen i mindre virksomheder

"Gennem et gratis Innovationstjek sætter InnovationsAgenterne gang i små og mellemstore virksomheders innovation." Sådan skriver FSR - danske revisorer på deres hjemmeside i en artikel, som sætter fokus på små og mellemstore virksomheders udbytte af et Innovationstjek.

30. januar 2012

GardinLis vil indtage nye markeder

Et Innovationstjek sætter gang i udviklingsplanerne hos GardinLis. I dag har virksomheden startet flere strategiske projekter, og fornyet fokus, eksternt samarbejde og ny viden om markedsinnovation skal sikre fortsat fremdrift.

16. januar 2012

Dokumentation skaber troværdighed i Thermex' markedsføring

Thermex Scandinavia A/S får testet og dokumenteret deres brandsikre emhætter og emfangs egenskaber. Med dokumentation i ryggen får de mere tyngde i markedsføringen og kan nu indtage nye markeder.

05. januar 2012

DAL-BO A/S får hjælp udefra

Virksomheden DAL-BO ønsker at stå stærkere i forhold til deres konkurrenter. Deres branche er konstant i udvikling, og innovation er derfor en nødvendig vej frem. De ønsker både at styrke deres produkter og processer samt at få tilført nye kompetencer, men der er mange veje at gå.

15. december 2011

Viden skaber vækst

InnovationsAgenterne, Videnkupon, Videnpilot, Innovationsnetværk, GTS-institutter... Tilbuddene om støtte og mulighederne for innovation er mange. Læs om 12 virksomheder, der har benyttet Videnskabsministeriets mange innovationstilbud og -puljer.

17. november 2011

Innovationstjek til byggeri, service og handel

Cirka 1.200 virksomheder har allerede fået et Innovationstjek, og vi vil gerne ud til endnu flere. Derfor sætter vi nu ekstra fokus på bygge-, service og handelsvirksomheder, som kan have stor gavn af et Innovationstjek.

17. november 2011

InnovationsAgenterne på konference med service- og handelsvirksomheder

InnovationsAgenternes ekstra fokus på blandt andet service og handelsvirksomheder er allerede i fuld gang. Derfor deltog vi for nyligt på en konference for detailhandlen for at gøre de deltagende virksomheder opmærksomme på mulighederne i et Innovationstjek.

16. november 2011

Dencon Center A/S minimerer fejl og sparer tid

Dencon Center A/S får gennem et Innovationstjek øjnene op for deres muligheder - muligheder, der hurtigt bliver omdannet til forbedringer af deres interne processer. Det minimerer fejl og sparer dem mindst en time dagligt.

11. november 2011

Få tilskud til fornyelse og nytænkning

InnovationsAgenterne kan nu henvise SMV'er til det nye rådgivningstilbud Fornyelsesrådgivning. Mindre virksomheder inden for miljø og velfærd kan få op til 50.000 kr. i tilskud til fornyelse og nytænkning.

11. november 2011

Planteriet får ny teknologi og styr på prioriteterne

Et Innovationstjek hos virksomheden Planteriet var en øjenåbner for ledelsen og gav fornyet bevidsthed om virksomhedens udviklingsmuligheder. Det ledte til fokusering, udvikling og vækst.

04. november 2011

I virksomhedernes tjeneste

Danske virksomheder har mange muligheder for støtte til udvikling og vækst - rigtig mange endda - og nogle har måske lidt svært ved at finde hoved og hale i de mange forskellige ydelser og aktiviter.

14. oktober 2011

Gå-hjem-møde: Innovation i Plastindustrien

Deltag gå-hjem-mødet, hvor innovation er omdrejningspunktet i valg og anvendelse af plastmaterialer i udviklingen af nye produkter. Innovationsagenterne deltager og har også et indlæg.

14. oktober 2011

Printline øger kvaliteten med hjælp fra InnovationsAgenterne

Printline A/S er markedets hurtigste leverandør af prototypeprint, men vil også være de bedste. Et Innovationstjek førte til en Videnkupon på 100.000 kr., der blev brugt til at forbedre det eksisterende kvalitetssystem. Med fornyet fokus på kvalitet og interne forbedringer er Printline nu i stand til at yde en bedre service over for deres kunder.

27. september 2011

Rette timing til et Innovationstjek

Timing er afgørende, når en virksomhed skal have et Innovationstjek. Det fortæller virksomheden Planteriet ApS. Læs her om deres oplevelse med et Innnovationstjek.

09. september 2011

Ansæt en akademisk medarbejder med tilskud

Virksomheder med mellem 2 og 100 ansatte kan få tilskud til at ansætte en højtuddannet medarbejder – en videnpilot.

25. juli 2011

Virksomheder, der samarbejder med videninstitutioner, er mere produktive

Medarbejdere i forsknings- og udviklingsaktive virksomheder, der samarbejder med videninstitutioner, er 9 % mere produktive end andre. Det viser en stor analyse af samarbejde mellem forskningsverden og erhvervsliv, der netop er offentliggjort i en rapport fra Forsknings- og Innovationsstyrelsen.

08. juli 2011

Gråsten Fjerkræ får tjek på potentialet

Gråsten Fjerkræ har et stærkt brand, men har brug for at finde nye vækstmuligheder for virksomheden. InnovationsAgenterne hjalp med at sætte fokus på virksomhedens
vækst- og udviklingspotentiale.

28. juni 2011

BELKI Teknik er parate til at indtage en teknologisk førerposition

Et Innovationstjek hos virksomheden BELKI Teknik ApS sætter fokus på muligheden for at udvikle et nyt system til overvågning af olieindholdet i køle- og smørevæske. Det bliver startskuddet til et lukrativt innovationsforløb.

25. maj 2011

Dsa Ark Studio får sat struktur på ny designvirksomhed

Gennem et Innovationstjek får arkitektfirmaet DSA ARK STUDIO sparket nyt liv i videreudviklingen af designvirksomheden DESIGN MANI. De har fået konkret vejledning og en retning, der kan bane vejen for realiseringen.

11. maj 2011

InnovationsAgenterne har fået ny visuel identitet

Vores nye hjemmeside og nye brochure skaber rammerne for InnovationsAgenternes nye visuelle identitet.

05. maj 2011

Kabelpark kobler vandsport og teknologi

Et Innovationstjek realiserer Kabelparks behov for nye teknologier i forretningen. Virksomheden har fået udviklet en RFID-baseret løsning, der effektiviserer processen omkring adgangskontrol, betaling og udlejning af udstyr.

19. april 2011

SolarVenti har fået en stærk udviklingsplatform

Et Innovationstjek hos SolarVenti A/S fører til en Videnkupon på 100.000 kr. til udvikling af et nyt soldrevet affugtnings- og tørreanlæg samt et tæt samarbejde med Teknologisk Institut.

08. april 2011

Webshop med vokseværk

Webshops med vokseværk er en workshop, der sætter fokus på, hvordan en virksomhed, der gør brug af webshop, kan komme bedst mulig ud over luksusproblemet: at webshoppen vokser. Workshoppen afholdes både i Jylland og på Sjælland.

30. marts 2011

FLK Cabin har fået en ny forretningsstrategi

FLK Cabin A/S har med udgangspunkt i et Innovationstjek fået en ny forretningsstrategi, og de får med deres nyimplementerede teknologier nye kunder ind, som før havde valgt dem fra.

24. februar 2011

InnovationsAgenterne med på IBIZ-arrangementer

InnovationsAgenterne er med på en række IBIZ-arrangementer hen over foråret. Mød op og bliv inspireret af oplæg om nye it-løsninger og få en snak med en InnovationsAgent.

15. februar 2011

Innovationstjek sætter skub i udviklingen hos Hjortkær Maskinfabrik

Hos Hjortkær Maskinfabrik A/S vil man gerne tilbyde kunderne systemløsninger på en hurtig og ubesværet måde. Dette kræver imidlertid en bedre styring af processer såvel som data-flow, og for at få hjælp til udviklingsprocessen bestilte direktør Alf Sand Simonsen et gratis Innovationstjek.

08. februar 2011

Serviceinnovation 2011

Torsdag den 3. marts 2011 inviterer Forsknings- og Innovationsstyrelsen og Rådet for Teknologi og Innovation i samarbejde med Innovationsnetværket Service Platform til konferencen Serviceinnovation 2011.

06. januar 2011

Innovationstjek fører til revolutionerende produkt

Et innovationstjek hos virksomheden Agowa satte gang i en afgørende innovationsproces. Virksomheden har skabt et nyt og innovativt forretningskoncept, som netop nu introduceres på det globale marked.

10. december 2010

InnovationsAgenterne er online på vækstguiden.dk

Erhvervs- og Byggestyrelsen har udviklet webportalen Vækstguiden.dk, som giver et samlet overblik over alle offentlige tilbud, der skaber vækst og udvikling i virksomheder.

05. november 2010

InnovationsAgenterne omtalt i Børsen

InnovtionsAgentprogrammet er omtalt i Dagbladet Børsen sammen med to andre spændende støtteordninger.

01. november 2010

Kickstart den teknologiske udvikling med et Innovationstjek

InnovationsAgenterne inviterer til informationsmøde om muligheden for at få gratis, teknologisk rådgivning gennem et Innovationstjek.

28. oktober 2010

Hop med på innovationstoget - Frederikssund Erhverv

På-vej-hjem møde om innovation, hvor InnovationsAgenterne deltager. 30. november 2010.

30. august 2010

InnovationsAgenterne er en stor succes

Fra 2007 til 2010 har InnovationsAgentordningen kørt som pilotprojekt. Midtvejsevalueringen fastslår, at projektet er en stor succes.

Ring til InnovationsAgenterne på tlf. 7220 2877.  Kontakt os via e-mail