Bestil et innovationstjek

Fra frugtavler
til iværksætter

Hvad er et innovationstjekLæs nogle af vores succeshistorierStil os et spørgsmål

Innovationstjek fører til bedre workflow og bredere kompetenceprofil

30. juni 2013

Phoenix Design Aid fik med InnovationsAgenternes hjælp mulighed for at gentænke deres forretningsmodel, hvilket har sikret virksomheden en bredere faglig kompetenceprofil og et bedre workflow med vækst i fokus.

Phoenix Design Aid er et grafisk design- og kommunikationsbureau, som arbejder med totale grafiske løsninger for kunder som FN, EU og Verdensbanken. Virksomheden ejes af direktør Dennis Nielsen med hovedsæde i Randers og kontor i København. Inden InnovationsAgenternes besøg var hverdagen præget af udfordringer både i forhold til kommunikation med kunderne, udarbejdelse af tunge tilbud og meget skiftende arbejdsbyrde over året. Udfordringer som Dennis Nielsen var klar over eksisterede, men ikke vidste hvordan han skulle håndtere.

 

Videnpilot-ordningen var løsningen

Med et Innovationstjek fik Dennis Nielsen dokumenteret nødvendigheden af, at der blev handlet. Forslaget, som InnovationsAgenterne kom med, var en omlægning af organisationen. Ligeledes gjorde de ham opmærksom på Videnpilot-ordningen, der er et tilbud til mindre virksomheder om tilskud til ansættelse af en højtuddannet medarbejder. "Vi blev anbefalet, at vi skulle have folk, der kan tale samme sprog som vores kunder. En der kan give rådgivning om den samlede løsning", forklarer Dennis Nielsen.

 

Ny faglighed uden risiko

Ordningen gav Phoenix Design Aid mulighed for at afprøve en helt ny faglighed med lav økonomisk risiko.

 

Case_Phoenix Design Aid"Nu benytter vi i stedet freelance grafikere. Den nye organisering gør, at vi kan tage flere opgaver ind og styre projekterne sikkert i mål," forklarer direktør Dennis Nielsen. Omlægningen var en succes, og i dag står Phoenix Design Aid med en bredere faglig kompetenceprofil og et bedre workflow hele året rundt, som desuden har sat gang i væksten.

 

Sådan hjalp InnovationsAgenterne Phoenix Design Aid:

  • Fandt og dokumenterede problemstillinger og udfordringer
  • Satte fokus på organisationsomlægning i virksomheden
  • Overblik over muligheder i form af Videnpilot-ordningen
  • Sikrede en bredere faglig kompetenceprofil og et bedre workflow

 

Klik her og se historien i en prinvenlig udgave.

Klik her og læs en artikel om Phoenix Design Aid.

 

Læs mere om Phoenix Design Aid på deres hjemmeside.

Ring til InnovationsAgenterne på tlf. 7220 2877.  Kontakt os via e-mail